Meteen naar de inhoud

Coachend Leidinggeven 1 op 1

Zoek je een training Coachend Leidinggeven, die qua timing perfect bij jou past? Dan is de 1 op 1 variant een goede optie voor jou.
In vijf sessies van 2,5 uur gaan we samen aan de slag om jou wegwijs te maken in coachend leidinggeven. Voor iedere sessie neem je de theorie zelfstandig door en maak je het opgegeven huiswerk. Tijdens onze sessies kun je deze theorie oefenen met door jou zelf aan te dragen casussen. Ook het door mij bijwonen van coaching gesprekken op jouw werk behoort tot de mogelijkheden.

Coachend Leidinggeven in het kort
Coachend leidinggeven is een stijl die medewerkers inspireert en uitnodigt om een bijdrage te leveren aan de doelen van jullie organisatie. In plaats van opdrachten uitdelen en taken te verdelen, ga je het team ondersteuning bieden. Door te luisteren, vrijheid te geven waar dat kan en feedback te geven waar nodig. Vanuit het vertrouwen dat je de medewerkers geeft, groeit hun zelfsturing en gevoel voor verantwoordelijkheid. Individuele medewerkers zoeken elkaar op, spreken elkaar aan en versterken zo de onderlinge samenwerking én de samenwerking met partijen buiten het team. Doordat jij de touwtjes niet meer zo strak in handen hoeft te houden, krijg je meer ruimte voor de verdere ontwikkeling van je team én jezelf.
De uitgebreide beschrijving voor deze training vind je hier.

Praktisch
Locatie: Omgeving Utrecht. De gesprekken zullen bij voorkeur fysiek plaatsvinden, waar nodig is online ook mogelijk
Prijs: € 1.775,= excl. BTW dit is inclusief trainingsmateriaal