Meteen naar de inhoud

Familie en organisatie opstellingen

Heb je een vraag waar je voor jezelf het antwoord maar niet op kunt vinden? Heb je een onbehaaglijk gevoel waar je maar niet de vinger op kunt leggen? Of loop je iedere keer tegen dezelfde dingen aan, wat je ook verzint? Een familie en/of organisatie opstelling kan in zo’n geval uitkomst bieden.

Wat is een Opstelling?
Een opstelling biedt de mogelijkheid om aan de hand van jouw vraag dieper in je familiesysteem of naar de organisatie te kijken. Zo kun je  inzicht krijgen in de mogelijk verstoorde structuur . Oplossingen worden mogelijk als de verstoorde structuur eenmaal zichtbaar is. Energie kan weer stromen. Je komt meer in je kracht en kan op een meer positieve manier in je relatie,  gezin,  familie, organisatie of andere groep functioneren. Meer informatie over wat een Opstelling is en hoe het werkt, vind je hier.

Ons aanbod
Regelmatig organiseer ik met Karen Carton een Opstellingenavond. De ene keer werken we aan de hand van ingebrachte vragen, de andere keer vanuit een thema.
Op dit moment staan er geen opstellingavonden gepland. Als je een vraag hebt die je zou willen opstellen, neem dan contact met mij op.