Meteen naar de inhoud

Familie en organisatie opstellingen

Heb je een vraag waar je voor jezelf het antwoord maar niet op kunt vinden? Heb je een onbehaaglijk gevoel waar je maar niet de vinger op kunt leggen? Of loop je iedere keer tegen dezelfde dingen aan, wat je ook verzint? Een familie en/of organisatie opstelling kan in zo’n geval uitkomst bieden.

Wat is een Opstelling?
Een opstelling biedt de mogelijkheid om aan de hand van jouw vraag dieper in je familiesysteem of naar de organisatie te kijken. Zo kun je  inzicht krijgen in de mogelijk verstoorde structuur . Oplossingen worden mogelijk als de verstoorde structuur eenmaal zichtbaar is. Energie kan weer stromen. Je komt meer in je kracht en kan op een meer positieve manier in je relatie,  gezin,  familie, organisatie of andere groep functioneren. Meer informatie over wat een Opstelling is en hoe het werkt, vind je hier.

Platform Samen Sterk Opstellen
In juli 2022 hebben Johan Blom, Karen Carton en ik het platform Samen Sterk Opstellen(SSO) opgericht. Op dit platform werken wij vanuit een holistisch wereldbeeld, wat praktisch betekent dat we meerdere stromingen – waaronder systemisch werken, opstellingen, energetisch werk, lichaamswerk en sjamanisme – hebben verweven in onze werkwijze.
Met dit platform bieden we mensen de gelegenheid om op een verantwoorde en diepgaande manier te ervaren wat de kracht van opstellingen is. Met als doel dat je je bewuster wordt van de (familie)systemen waarmee je verbonden bent, hoe deze je leven beïnvloeden en hoe je door deze verbindingen op een gezonde manier te integreren in je leven een rijker leven krijgt.

Opstellingen begeleiden kunnen wij niet alleen: representanten vormen een essentiële pijler voor onze opstellingen. Wij zijn daarom op zoek naar mensen, die geregeld als vaste representant met ons mee willen doen. Het enige wat we van jou vragen, is een open, nieuwsgierige, respectvolle en integere houding. Tijdens een opstelling hoef je als representant alleen je gevoel en impulsen te volgen, je ervaart de verschillende posities en bewegingen, met de daarbij horende gevoelens.

Als representant leer je ongelofelijk veel en kun je de helende werking van een opstelling ervaren. Dat maakt deelnemen als representant (of toeschouwer) zo waardevol. Het is onze intentie om 6 x per jaar een opstellingen moment te organiseren. Voor “vaste” representanten hebben wij een aantrekkelijk aanbod. Nieuwsgierig geworden: neem dan contact met mij op.

Natuurlijk is het ook nog steeds mogelijk om incidenteel als vraagsteller of representant aan onze opstellingen deel te nemen.

De eerstvolgende bijeenkomst voor het platform Samen Sterk Opstellen staat gepland voor:

Datum: 5 november 2022
Locatie: Rembrandtlaan 22d, 3723 BJ Bilthoven
Prijs: € 125,- voor het inbrengen van een vraag
Prijs: € 10,- vaste representant € 15,- eenmalig deelname als representant
Koffie, thee en wat lekkers zijn inbegrepen

Aanmelden: Als je een vraag hebt die je zou willen opstellen of deel wilt nemen als representant, neem dan contact met mij op.