Meteen naar de inhoud

Over Hetty

Jij maakt het verschil!

Na jarenlange ervaring in de dienstensector en overheid in diverse functies als adviseur, manager en LEAN-coach staat voor mij als een paal boven water: Jij als mens maakt het verschil! 

De mooiste theorieën, tools, ICT verzin het maar: dit werkt alleen als jij als mens ervan overtuigd bent dat dit dé hulpmiddelen zijn, die je nodig hebt om jouw doel of het gezamenlijke doel van jullie bedrijf te bereiken.

Tijdens de trainingen en coaching focus ik daarom vooral op jou/ jullie als mens, de rest volgt dan vanzelf.

Mijn rugzak

Tijdens mijn werk put ik uit mijn jarenlange ervaring op het gebied van advisering, coaching en training van leidinggevenden, implementatie van LEAN en nieuwe werkwijzen en/of systemen, begeleiden van reorganisaties, etc.

Met deze praktische ervaring èn de diverse opleidingen die ik gevolgd heb op het gebied van NLP, Familie- en Organisatieopstellingen, Coaching en Sjamanisme ga ik graag samen met jou aan de slag. Zodat jij jouw stip op de horizon mogelijk gaat maken.

Waar kan je bij mij op rekenen?

Ik streef er altijd naar om zo open en eerlijk mogelijk in gesprek te gaan en waar nodig respectvol en liefdevol te confronteren. De spreekwoordelijke ‘schop onder je kont’ hoort daar natuurlijk soms ook bij.

Ik ga dat vervelende gesprek niet uit de weg: als je écht naar elkaar luistert, komen de mooiste dingen tot stand.  Oordelen laat ik het liefst buiten de deur, die zetten de boel maar vast.

Het is mijn passie om met mensen aan de slag te zijn en samen het verschil te maken. Om mensen (weer) in verbinding te brengen met zichzelf en met elkaar, om zo samen tot mooie resultaten te komen.

Mijn missie

Het is mijn missie om mensen in staat te stellen hun eigen pad te kiezen en om ieders “uniek zijn” tot wasdom te laten komen.

Mijn kracht

Mijn kracht zit in het weer simpel maken van ‘dingen’. Geen ingewikkelde verhalen, maar puur aansluiten op wat er bij jou en/of jouw team al aanwezig is. Dit kan gaan over jouw persoonlijke ontwikkeling als ook over de wijze waarop je leidinggeeft aan jouw team. Waar sta jij voor?  Waar ga jij voor?

Borging

Niets is zo frustrerend als weer terug te vallen naar hoe het was. Aan het einde van ons traject zal ik daarom altijd aandacht besteden aan de borging: hoe zorg je ervoor dat het resultaat beklijft en blijvend is.