Meteen naar de inhoud

Training

De trainingen, die ik verzorg zijn leiderschapstrainingen. Dit kan enerzijds gaan over de wijze waarop jij leidinggeeft aan jouw organisatie of team, maar ook over hoe jij leidinggeeft aan jezelf. Je kunt kiezen uit één van de volgende opties:

Met uitzondering van Maatwerk zijn al deze trainingen op basis van open inschrijving. De deelnemers aan deze trainingen zijn dan ook heel divers. Je hebt gemeenschappelijk dat je allemaal wilt groeien in leiderschap, ieder op zijn of haar authentieke wijze.
Deze trainingen geef ik op verzoek ook in company. Als je daar belangstelling voor hebt, neem dan contact met mij op.

Vanwege de huidige beperkingen verzorg ik op dit moment alleen In company- en 1 op 1 trainingen. Zodra de mogelijkheid er weer is, zullen ook de andere trainingen worden gepland. Je kunt je natuurlijk alvast inschrijven, dan neem ik contact met je op.

Werkwijze

Voorafgaand aan een training zal ik je vragen om na te denken over jouw mogelijke leerpunten c.q. leerdoelen, zodat we daar in de training rekening mee kunnen houden. Ook is het handig om vooraf al na te denken over mogelijke praktijksituaties, waarin jij zou willen leren. Dit kan iets zijn wat op dit moment voor jou speelt, maar het kan ook een oude situatie zijn waar je nog eens opnieuw naar wilt kijken.
Tijdens de trainingen is er altijd veel ruimte voor interactie en om vragen te stellen. We oefenen veel, zodat je al tijdens de training ervaring kunt opdoen met jouw mogelijke praktijksituaties.

1 op 1 Trainingen

De trainingen Coachend Leidinggeven en Leidinggeven aan Veranderen zijn ook individueel te volgen. Je kiest dan je eigen moment om te starten. We spreken aan het begin van het traject een aantal sessies af. Voor iedere sessie neem je alvast de theorie door en werk je aan je huiswerkopdrachten. Tijdens de individuele sessies bespreken we je ervaringen en oefenen jouw verschillende praktijksituaties. Meer informatie over deze 1 op 1 trainingen, vind je bij coaching.