Meteen naar de inhoud

Leidinggeven aan Veranderen 1 op 1

Zoek je een training Leidinggeven aan Veranderen die qua timing perfect bij jou past? Dan is de 1 op 1 variant een goede optie voor jou. In vijf sessies van 3 uur gaan we samen aan de slag met de door jou gekozen verandering. Voor iedere sessie neem je de theorie zelfstandig door en maak je het opgegeven huiswerk. Tijdens onze sessies bespreken we samen jouw voortgang en kun je oefenen met door jouzelf aangedragen casussen. Ook het door mij bijwonen van bijvoorbeeld een introductie aan jouw team behoort tot de mogelijkheden.

Door het oefenen met leidinggeven aan veranderen in jouw organisatie maak je ook een persoonlijke ontwikkeling door. Als vanzelf ontdek je je sterke punten in het veranderproces en merk je wat je kunt verbeteren.

Leidinggeven aan Veranderen in het kort
Om veranderingen in een organisatie in goede banen te leiden, zijn specifieke vaardigheden nodig. Bovendien vraagt het enerzijds dat je open oog en oor hebt voor de mensen die bij deze verandering betrokken zijn en anderzijds dat je het uiteindelijke doel in het vizier houdt. Een verandering brengt voor veel mensen onzekerheid met zich mee, die zich kan uiten in angst of boosheid. Anderen zijn juist enthousiast en weer anderen maakt het weinig uit. Dit vraagt dat je iedereen op maat aandacht geeft en op de juiste momenten betrekt in het proces. De uitgebreide beschrijving van de training vind je hier.

Tarief
Locatie: Omgeving Utrecht, de gesprekken zullen bij voorkeur fysiek plaatsvinden, waar nodig is online ook mogelijk
Prijs: € 1.975,= excl. BTW dit is inclusief materiaal